Een passie voor plezier!

Lichtenvoorde is een levendige plaats met een leuk en vernieuwd centrum. De vele bijzondere historische parels zijn het bekijken waard. Wat dacht je van de scheve kerktoren, de hoefsmederij en het Richtershuis; in de 18e eeuw een rechtbank en gevangenis. Lichtenvoorde staat ook bekend om bijzondere evenementen zoals de Zwarte Cross en het Bloemencorso. Met het Wentholtpark, het Beekdal en het Flierbeekdal heeft Lichtenvoorde mooie groene parken waar je goed kan recreƫren.

 

Dineren? Een smaakvolle beleving voor iedereen.

Gezellig, sfeervol, gastvrij en heerlijk eten. Genieten!

Bekijk meer

Heerlijk slapen!

Lichtenvoorde en kerkdorpen hebben een ruim aanbod aan overnachtingsmogelijkheden. Van een knusse B&B tot een royaal opgezette vakantiewoning.

Bekijk meer

Wat je ook zoekt, je vindt het in Lichtenvoorde

Bekende ketens, exclusieve modewinkels, bakkers, boetieks, speciaalzaken, elektronicazaken en elke zaterdag een gezellige warenmarkt.

Bekijk meer

Er zijn hier veel leuke activiteiten te beleven!

Of je nu sportief, culinair, of cultuurhistorisch op stap wilt, het kan. In het dorp, op het platteland of in een van de prachtige natuurgebieden van Oost Gelre. Volop keuze!

Bekijk meer

Aangenaam fietsen en wandelen!

Al fietsend en wandelend kom je door het prachtige coulisselandschap en overblijfselen van de landschapsgeschiedenis.

Bekijk meer

Kunst & cultuur in Lichtenvoorde

Prikkel je zintuigen en geniet van alle mooie kunsten in Lichtenvoorde en omgeving.

Bekijk meer

Kids zijn top!

Ontdek, speur en speel!

Bekijk meer

Prachtige natuur die je moet zien!

Uniek in de Achterhoek zijn de kerkepaden, in de omgeving van Lichtenvoorde is een mooi netwerk van kerkepaden die men vroeger gebruikte om van de boerderij naar de kerk te lopen.

Bekijk meer