Geef Lichtenvoorde kleur!

Samen geven we Lichtenvoorde kleur!

Vanuit het programma Geef Lichtenvoorde kleur werkt de gemeente samen met inwoners en ondernemers de komende jaren aan het mooier, gezelliger en leuker maken van Lichtenvoorde!

Achtergrond

Begin 2017 stelde de gemeenteraad van Oost Gelre het programma Geef Lichtenvoorde Kleur vast. Het programma kwam tot stand met veel inbreng uit de samenleving van Lichtenvoorde.

Met een kaartenactie werden vanaf 2015 ideeën verzameld voor de toekomst van Lichtenvoorde. Die gingen onder andere over gastvrijheid, gezelligheid, voorzieningen, kernwinkelgebied, eigentijds wonen en werken, ondernemerschap, zorg voor elkaar, verenigingsleven, evenementen, toerisme, ontmoeten, innovatie, promotie, bereikbaarheid en uitstraling.

Van en voor de inwoners

Het programma Geef Lichtenvoorde Kleur beschrijft welke projecten de komende jaren in uitvoering gaan en hoe we daarbij samenwerken.
Ook nodigt het Lichtenvoordenaren uit om zelf met initiatieven te komen die het dorp letterlijk of figuurlijk meer kleur geven. Het is daarmee een echt programma van én voor de inwoners en ondernemers!

Meer informatie

Geïnteresseerden kunnen het visieboekje gratis ophalen bij het gemeentehuis aan de Varsseveldseweg 2 in Lichtenvoorde.
Het boekje is ook te downloaden via de website www.geeflichtenvoordekleur.nl 
Daar vindt u ook meer informatie over het programma!