Logeerboerderij Erve Paske

Logeerboerderij Erve Paske
Tankweg 12
7137 HA Lievelde

T: 0544 377 491
E: info@ervepaske.nl

www.ervepaske.nl

Wij heten U van harte welkom in de mooie Achterhoek. Erve Paske is een moderne logeerboerderij waar u in alle rust kunt genieten van de omgeving en natuur. In onze logeerboerderij bieden wij u het hele jaar door een gastvrij onthaal. Onze logeerboerderij is tevens geheel toegankelijk voor de minder valide mens. Naast de logeerboerderij beschikken wij over een melkveehouderij waar actief geboerd wordt op een moderne manier. Dit hele gebeuren kunt u bij ons van dichtbij mee maken., Wij heten u van harte welkom in de mooie Achterhoek. Erve Paske is een moderne logeerboerderij waar u in alle rust kunt genieten van de omgeving en natuur. In onze logeerboerderij bieden wij u het hele jaar door een gastvrij onthaal. Onze logeerboerderij is tevens geheel toegankelijk voor de minder valide mens.
Naast de logeerboerderij beschikken wij over een melkveehouderij waar actief geboerd wordt op een moderne manier. Dit hele gebeuren kunt u bij ons van dichtbij mee maken.
Onthaast u en kom bij Erve Paske tot rust. Want wat is er nu mooier om wakker te worden en uit te kijken over de landerijen van onze boerderij.
Onze logeerboerderij beschikt over: groepsaccommodatie tot 32 personen, bed en breakfast, appartementen en vergaderruimtes.