Gastenverblijf ’t Meekes

Gastenverblijf 't Meekes
Aaltenseweg 111
7134 NL Vragender

T: 0544 378 488
E: dhh@hetnet.nl

www.groepsaccommodatiemeekes.nl

Een gastvrij en sfeervolle groepsaccommodatie in het Achterhoekse Vragender. Heerlijk fietsen, wandelen of juist genieten van de ruimte in de Achterhoek. Bezoek dan eens met uw gezin, familie of groep onze luxe groepsaccommodatie Meekes in Vragender. De luxe groepsaccommodatie geschikt voor 8 t/m 16 personen met 8 slaapkamers en voorzien van sauna en bubbelbad kan het hele jaar door gehuurd worden. Door de 8 slaapkamers is onze vakantieboerderij geschikt voor uw familieweekend of familiereünie. De accommodatie wordt uitsluitend aan één groep verhuurd.

De groepsaccommodatie ligt in het buitengebied van Vragender tussen Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde en Groenlo. Vanaf de luxe groepsaccommodatie kunt u direct de natuur in om te fietsen of wandelen. Er zijn vele wandel- en fietsroutes in de nabije omgeving uitgezet. Breng een bezoek aan het stadsmuseum Groenlo en ontdek de rijke geschiedenis van dit kleine stadje. Huur een kano en maak een prachtige tocht over de Baaksche Beek.

Wat dacht u van een prachtige fiets- of wandeltocht door het Vragenderveen? Op ca. 400 meter afstand van de vakantieboerderij is een bijzonder mooi bospad gelegen (zie foto hiernaast) welke u leidt langs een prachtige kikkerpoel. Is uw groep meer van een actieve vakantie? Er zijn verschillende outdoorbedrijven in de omgeving waar u kunt paintbollen, discgolven, survivalen of een klimparcours kunt afleggen. Een dagje uit naar Doetinchem of Arnhem behoort ook tot de mogelijkheden. Of gewoon genieten van de ruimte rondom de boerderij, het is allemaal mogelijk.