Fox Horeca

Fox Horeca
Winterswijkseweg 13
7134 NB Vragender

T: 0544 371 427
E: info@foxhoreca.nl

www.foxhoreca.nl

Ambachtelijk buffetrestaurant
Een gezellig buffetrestaurant in de Achterhoek, met oog voor detail en aandacht voor ambachtelijke bereidingen van onze gerechten. Geen zelfservice voor de drank, maar bediening aan tafel. Geen rekken waar u zelf uw borden in moet zetten, maar gastheren en –vrouwen die uw bord uithalen en zorgen dat u tot in de puntjes verwend wordt!
Gastvrijheid en gezelligheid staan hoog in ons vaandel en dat zult u merken wanneer u ons buffetrestaurant bezoekt! Ons buffetrestaurant is een feest voor uw kinderen!

Ons buffetrestaurant is een feest voor uw kinderen!
Er is een speciaal kinderbuffet met lekkere kindergerechtjes! Daaraan grenzend vindt u de ‘kidscorner’ waar kinderen samen met het Fox- kindermeisje koekjes kunnen bakken, glitter tattoo’s laten zetten, suikerspinnen draaien, zich laten schminken, op de Playstation kunnen spelen of een filmpje kijken… De kidscorner is iedere zaterdag vanaf 17.00 uur en zondag vanaf 12.30 uur geopend! Op vrijdag kunnen de kinderen koekjes bakken aan tafel, kleurplaat kleuren en verzorgen wij een suikerspin!

Een gezellig buffetrestaurant in de Achterhoek, met oog voor detail en aandacht voor ambachtelijke bereidingen van onze gerechten. Geen zelfservice voor de drank, maar bediening aan tafel. Gastvrijheid en gezelligheid staan hoog in ons vaandel en dat zult u merken wanneer u ons buffetrestaurant bezoekt!

Feesten en Catering
Op zoek naar een locatie waar aandacht voor sfeer, mooie moderne inrichting en lekker eten samen gaan? Dan zou Fox Horeca wel eens uw huwelijks, zakelijke of caterings partner kunnen zijn! Naast het trendy zwart, witte interieur, brengt de eigen keuken brigade kleur aan uw high tea, lunch, diner of hapjes moment. Wij zijn uniek in onze presentatie van gerechten en hapjes: “eetentertainment” noemen wij dat. Alles draait bij onze keuken om lekker proeven, maar wel met alle zintuigen! U krijgt wat u ziet!

De gastheer en gastvrouw, Ton en Danielle Fox, zullen u met al hun gastvrijheid omarmen, waarbij persoonlijkheid, betrokkenheid en meedenken in het draaiboek van uw partij hun uitdaging is!

Welgelegen Groenlo
Fox Horeca heeft naast haar buffetrestaurant nog een tweede horecagelegenheid nl. Welgelegen Groenlo. De fietsroute start bij dit prachtig gerenoveerde pand aan de Grolse gracht in Groenlo. Neem hier even de tijd voor een kopje koffie met taart uit eigen keuken. Groenlo is een mooi pittoresk stadje en als u de stad verlaat fiets u direct door het Achterhoekse coulissenlandschap met zijn akkers, beken, houtwallen, bossen en Saksische boerderijen. De route loopt langs het Vragenderveen waar prachtige wandelpaden uitgezet zijn (wandelroutes verkrijgbaar bij Fox horeca) Tip: Neem eens een kijkje vanaf 15 meter hoge observatiepost. Vanaf dit punt kunt u diep in het veen kijken. Aan het einde van de route kunt u bij Fox Horeca gaan genieten van een heerlijk culinair dinerbuffet, voordat u terug naar Groenlo fietst.