Atelier the Mad House

Atelier the Mad House
Middachtenstraat 45
7131 BB Lichtenvoorde

T: 0544 376480

www.astridvredegoor.nl

Beeldend kunstenaar Astrid Vredegoor, heeft haar atelier The M.A.D. House in Lichtenvoorde, en geeft cursussen, workshops, team building- en groepsactiviteiten.

Astrid Vredegoor woont en werkt in Lichtenvoorde, maar exposeert haar werk over heel Nederland.

Cursussen worden gegeven in haar eigen atelier The M.A.D. House in Lichtenvoorde waar tal van andere activiteiten kunnen plaatsvinden. Meer uitgebreide informatie over de cursussen, het atelier en de prijzen en data van de cursussen vind je op de website.

Workshops, teambuilding en overige groepsactiviteiten kunnen worden gehouden in haar atelier maar eventueel ook elders, op uw bedrijf of eventueel bij u thuis.

Je kunt Astrid ook een persoonlijke opdracht geven voor het maken van een bijzonder kunstwerk of het ontwerpen van uw huisstijl. Er is erg veel mogelijk.

Op de website vind je een groot deel van haar werk, dat via de site te koop aangeboden wordt. Mocht je interesse hebben in een van haar werken, dan kun je via de contact pagina een afspraak maken met Astrid Vredegoor voor een eventuele bezichtiging of om een werkstuk voor je te laten reserveren.

Open atelier

Vanaf 1 mei tot 1 augustus is er iedere maandagmorgen, maandagavond en donderdagmorgen open atelier.
Open van 09:30 – 11:30 uur en van 19:30 – 21:30 uur.  Kom gezellig emailleren of schilderen!
Ook mogelijk om op aanvraag de natuur in te gaan en een mooi landschap te schilderen.