19 Sep

Crystal Dream ; Unplugged Power @ Openluchttheater Lichtenvoorde

Deel dit event
Crystal Dream ; Unplugged Power @ Openluchttheater Lichtenvoorde

Crystal Dream is een akoestisch pop rock duo met Marcel Geven op zang en Gerwin Ruesink op gitaar. Het duo kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je met weinig middelen een boeiend en energiek optreden neer kunt zetten. Het duo voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra’s weet toe te voegen aan de originele nummers.
De eerste set bestaat uit het songmateriaal uit pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten aangevuld met smaakvolle klassiekers uit de jaren ’80 en ‘90. Nummers van o.a. Amy Winehouse, Duffy, John Mayer, Lady Gaga, Bruno Mars, U2, Radiohead, Muse, Anouk, Johnny Cash, Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Queen, ABBA, The Beatles en Kings Of Leon volgen elkaar in een rap tempo op.
In de tweede set neemt Crystal Dream je mee op een muzikale reis langs de beste songs van de populaire rockband U2. Een muzikaal eerbetoon waarbij de herkenbare U2-sound en het gevoel met passie wordt weergeven. De band doet dit zonder daarbij het respect voor de Ierse band uit het oog te verliezen, blijft dicht bij zichzelf en zet daarmee een unieke show neer.

Aanvang: 19.30 uur

Concert: 20.00 – 22.30 uur

Inloop Smaakproeverij: 18.00-18.45 uur

Entree: € 17,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Smaakproeverij: € 17,50

Kaarten via www.openluchttheaterlichtenvoorde.nl