18 Sep

Film The Peanut Butter Falcon

Deel dit event
Film The Peanut Butter Falcon

Ooit gehoord van de lotgevallen van Huckleberry Finn?

In deze vrolijke feelgood film speelt Zack Gottsagen de door Amerikaanse moeraslanden zwervende, aandoenlijke, onbevangen vagebond.
Hij was één van de meest opvallende verschijningen tijdens de uitreiking van de Academy Awards van 2020; de 35-jarige acteur was de eerste persoon met het syndroom van Down die een Oscar mocht uitreiken, en schreef daarmee geschiedenis. Samen met LaBeouf schitterde Zack op voortreffelijke wijze in the Peanut Butter Falcon.

De 22-jarige Zak Tyler (Gottsagen) heeft het syndroom van down. Hij ontsnapt uit een bejaardeninstelling waarin hij door omstandigheden is terecht gekomen. Op zoek naar de worstelacademie van zijn idool, een worstelaar genaamd de Salt Water Redneck (Church), ontmoet Zak een voortvluchtige kruimeldief, LaBeouf, die hem besluit te helpen met zijn droom door hem te gaan coachen. Als twee ongewone bondgenoten beleven ze de wildste avonturen.
Ook overtuigen ze Eleanor (Johnson), een vriendelijke zuster die Zak naar het verzorgingstehuis terug moet halen, ervan om ze te vergezellen tijdens hun avontuur.
‘The Peanut Butter Falcon’ is vooral dankzij die heerlijke chemie tussen nieuwkomer Gottsagen en de weer in genade aangenomen LaBeouf een hartverwarmende en uiterst charmante film het hart op de juiste plaats.

Reserveren is noodzakelijk!

Hier vindt dit event plaats: