30 Aug

Mart Hillen @ Openluchttheater Lichtenvoorde

Deel dit event
Mart Hillen @ Openluchttheater Lichtenvoorde

Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen is er zo één: hij speelt de melodie, de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio DJ Giel Beelen: ‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar’.

Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen maakt hij een prachtig soloconcert. Hij verbindt zijn virtuoze gitaarspel met grappige en persoonlijke verhalen. De weergaloze manier waarop hij nummers van onder meer Queen, AC/DC en U2 speelt, levert een zeer toegankelijk en gevarieerd programma op.

Onlangs won hij de prijs ‘hoogst gewaardeerde voorstelling’ tijdens de Rabo Talenten Concours in Naaldwijk. In 2016 won Mart de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen en de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam waarna hij speelde met ’s werelds beste akoestische gitarist Tommy Emmanuel. ‘Ik denk dat ik wel met pensioen kan’, was zijn uitspraak toen hij Mart hoorde spelen.

Locatie: Op ’t Zand 3a Lichtenvoorde

Lunch 12.00-14.00 uur

Concert 14.00-15.30 uur

Entree incl. lunch € 22,50
Entree concert € 10,-

Reserveren tickets via www.openluchttheaterlichtenvoorde.nl