05 Apr

Steentjes Voorjaarsrun – AFGELAST

Deel dit event
Steentjes Voorjaarsrun – AFGELAST

Paasloop Lopersgroep’90 wordt Steentjes Voorjaarsrun

Het jaarlijkse loopevenement van Lopersgroep’90 wordt verzet naar de zondag voor Pasen en krijgt mede daarom een andere naam: Steentjes Voorjaarsrun.
In 2020 zal de Steentjes Voorjaarsrun plaatsvinden op zondag 5 april vanaf 09:00 uur.
Net als de afgelopen jaren is Eschpark start- en finishpunt voor de mooie routes richting Lievelde. De routes worden niet gewijzigd en zwembad Meekenesch blijft de uitvalsbasis.

De routes voor de jeugd (1,1 km en 2,5 km) gaan via de Kerkhoflaan richting Beekdal. Er is rekening gehouden met de verkeersveiligheid en in de routes zijn geen drukke straten opgenomen.
De 5 en 10 km routes gaan via de Vlinderbrug over zand- en asfaltwegen richting Lievelde. Ook hier is rekening gehouden met de verkeersveiligheid.
Heb je je niet vooraf ingeschreven? Dan kun je je bij zwembad Meekenesch vanaf 9.00u tot een kwartier voor aanvang van de loop, inschrijven. Daar kun je ook gebruik maken van kleedruimtes en douches.

Er wordt gebruik gemaakt van startnummers met chip.
Het inschrijfgeld voor de korte afstanden bedraagt €3,- Voor de langere afstanden vragen we bij voorinschrijving €7,-. Inschrijving op de dag zelf kost €8,-.

Inschrijven kan via:

Inschrijven Steentjes voorjaarsrun

Iedereen die op zondag 5 april sportief bezig wil zijn is van harte welkom. Er is genoeg parkeerruimte en voldoende gelegenheid om je aan te laten moedigen door ouders, kinderen, familie en andere supporters.
Parkeren kan op de parkeerplaats bij Meekenesch en op de carpoolplaats aan de Richterslaan.
We hopen dat veel lopers in Lichtenvoorde en omstreken bij de Steentjes Voorjaarsrun aanwezig zijn en ondanks de veranderingen de weg weten te vinden naar Meekenesch.

Adres Meekenesch: Kerkhoflaan 5, Lichtenvoorde.

Hier vindt dit event plaats: