06 Apr

True Stories told live; 2nd edition – WORDT VERSCHOVEN

Deel dit event
True Stories told live; 2nd edition – WORDT VERSCHOVEN

True Stories Told Live – 2nd Edition
Maandag 6 april @Markt 5 in Lichtenvoorde
19.15 inloop – 19.45 start
Georganiseerd en gehost door storyteller Jantien Klein Ikink & marketing communicatie specialist Imke te Selle.

Een intieme setting, mensen die aan je lippen hangen en mooie gesprekken die starten aan de hand van jouw verhaal… Zie je het jezelf al doen? Of zit je liever in het publiek te luisteren naar de persoonlijke, ontroerende en inspirerende verhalen van de sprekers? Het kan allemaal.

Na een volledige uitverkochte eerste editie, met hartverwarmende reacties vanuit het publiek en van de sprekers (openhartig, puur, vernieuwend, gedurfd, raak, beter dan verwacht, verbindend, liefdevol, waar het echt om gaat en ik heb tal van nieuwe interessante contanten opgedaan…), is het tijd voor de tweede editie van True Stories Told Live in de Achterhoek. We hebben volop feedback opgevraagd en op basis daarvan een aantal dingen uitgebouwd of aangepast om het event nog mooier te maken. Zo hebben we de coachingsdag voor de sprekers uitgebreid, hebben we betere zitplekken in de zaal en werken we dit keer zonder thema. Het persoonlijke verhaal is de richtlijn.

Wat is het idee?
Op maandagavond 6 april gaan 8 sprekers het podium op om een persoonlijk en ‘echt’ verhaal te delen. Waarom? Omdat verhalen verbinden. Voor de sprekers is het een uitgelezen kans om in een veilige en intieme setting tijdens de coachingsdag meer te leren over storytelling en public speaking en dit direct in de praktijk te brengen. En voor alle aanwezigen in de zaal zal het vertellen van kwetsbare en inspirerende verhalen een uitnodiging zijn om mooie gesprekken en verbindingen met elkaar aan te gaan.

GEEF JE OP!
Enthousiast geworden? Doe eens gek en geef je op als spreker of deel dit event met iemand voor wie dit een mooie uitdaging zal zijn. De eerste plekjes zijn al gevuld, dus twijfel niet te lang, meld je aan en we geven je meer informatie over richtlijnen, de trainingsdag (zaterdag 28 maart) en kosten op de mail.
Opgave via; jantiensstijl@gmail.com

Zit je liever in het publiek? Ook te gek! De kaartjes komen binnenkort online.

We kunnen niet wachten om de verhalen weer te mogen horen!!

Hier vindt dit event plaats: