29 Mar

Passion Achterhoek

Deel dit event
Passion Achterhoek

Passion Achterhoek jaar uitgesteld naar 2021.
In verband met de maatregelen met betrekking tot de verspreiding van het corona-virus heeft de organiserende Stichting Passie voor Cultuur en Maatschappij besloten Passion Achterhoek uit te stellen. Het evenement, in de Hamalandhal te Lichtenvoorde voor 1200 bezoekers per avond, met o.a. medewerking van Laura van Kaam, het Ettens Mannenkoor en de Marianumband, stond op de agenda voor 6 en 7 april.

Aangezien Passion Achterhoek onlosmakelijk verbonden is met de aanloop naar Pasen wordt het evenement als geheel verplaatst naar maandag 29 en dinsdag 30 maart 2021. Dit is in de week voorafgaand aan Pasen. De opzet is om met dezelfde spelers, musici en andere medewerkers volgend jaar door te gaan waar we nu noodgedwongen moesten stoppen. Dus… wordt vervolgd.

Gekochte kaarten en vouchers blijven volgend jaar gewoon geldig, voor dezelfde zitplaats en gekozen dag. Wij hopen dat iedereen deze zorgvuldig bewaart. Wij danken alle medewerkers en betrokkenen voor hun inzet en vinden het heel erg spijtig dat we Passion Achterhoek moeten uitstellen. Volgend jaar hopen we er weer te staan, want de Passie blijft. Graag tot dan!

 

Passion Achterhoek 2020.

Het Passion verhaal anno nu. Jezus als influencers met 2,3 miljard volgers. Ds. Hans Hinkamp is er weer op verrassende wijze in geslaagd het Passion verhaal naar 2020 te tillen. Een keur aan Achterhoekse spelers uit de top van de amateurwereld inclusief Hans Martijn Ostendorp (directeur de Graafschap), Otwin van Dijk (burgemeester Oude IJsselstreek) en Leo Feyen (tv presentator).

De regie is in handen van Ben Donderwinkel en Aad Witteveen.

De live band met vocalisten van scholengemeenschap Marianum, Laura van Kaam en het Ettens Mannenkoor verzorgen de bijpassende muziek en liederen.

De uitvoeringen worden gehouden op 6 en 7 april in de Hamalandhal te Lichtenvoorde. Kaarten zijn te bestellen op www.passionachterhoek.nl en te kopen bij foto Primeur op de Markt in Lichtenvoorde.

Tijdschema 6 april 

17.30 uur Kerk open om bestelde kaarten af te halen.

19.30 uur Start van de stille tocht “Passion Achterhoek” vanaf de H. Bonifatiuskerk te Lichtenvoorde aan de Rapenburgsestraat 23.

De stille tocht is ±600 meter door het centrum van Lichtenvoorde naar de Hamalandhal, Van der Meer de Walcherenstraat 3 Lichtenvoorde

20.00 uur Start voorstelling van de Passion (voor die mensen die niet met de stille tocht mee kunnen lopen is de zaal geopend vanaf 19.15 uur).

±22.00 uur einde voorstelling


Tijdschema 7 april

17.00 uur Kantine Hamalandhal open om bestelde kaarten af te halen.

19.00 uur Start voorstelling van de Passion

±21.00 uur einde voorstelling

Extra info

Mensen afhankelijk van scootmobiel of rolstoel graag van te voren kenbaar maken in verband met plaats voor u reserveren.

Tot 19.50 uur zal er koffie worden geschonken in de Hamalandhal.

Na afloop is er voor bezoekers gelegenheid een consumptie te gebruiken in de centrale hal van de sporthal.

Entreekaarten zijn verkrijgbaar via onze website en bij Fotoprimeur Lichtenvoorde.

Ticketprijzen:

  • Zaalkaarten (6 & 7 april): €15,00
  • Tribunekaarten (alleen 7 april): €12,50

Hier vindt dit event plaats: