16 Feb

Concert de Schoapenscheerders

Deel dit event
Concert de Schoapenscheerders

Op zondag 16 februari a.s. staat het jaarlijkse borrel concert van blaasorkest De Schoapenscheerders uit Lichtenvoorde weer op het programma. Om 14.30 uur zullen de eerste klanken Café Hogenkamp aan de Aaltenseweg 31 vullen. De zaal is voor u open vanaf 14.00 uur.

Orkest en de muziek.

Zoals eerder ook nu weer een concert met originele Egerländer muziek. Een concert om te luisteren te beleven en te genieten. Bedoeling van de muzikanten is u als toehoorder te raken Op het programma staan weer walsen, polka’s en marsen. Bekende titels als Rosen im Wind en Bis bald auf Wiederseh’n maar ook weer prachtige nieuwe nummers b.v. Wenn der Wein blüht ist es schön an der Donau, Böhmische Liebe, Mondschein an der Eger (alle 3 met zang) en de Bauernmarsch enz.

De pauzeact.

Het bestuur heeft voor de pauze act een goochelaar Tom Krooshof weten te strikken. Van zijn hobby maakte hij zijn werk. Na meerdere jaren ervaring met verschillende soorten optredens en groepen weet hij zijn act aan te passen aan elke gelegenheid. Elk optreden ziet hij als een nieuwe uitdaging .Hij zoekt mogelijkheden om voor elke gelegenheid een passende act te vinden. Hij wil, dat mensen met een lach naar huis gaan. Wie hem ooit bezig heeft gezien zal hem niet meer vergeten. Als u erbij bent zult u vast de hele middag niet meer vergeten.

Entree betalen is niet nodig. Wel graag meedoen met de verloting onder de pauze.

Hier vindt dit event plaats: