20 Jan

True Stories Told Live – Achterhoek

Deel dit event
True Stories Told Live – Achterhoek

True Stories Told Live komt naar de Achterhoek! Een intiem podium voor echte verhalen die verbinden. De eerste editie is ‘None Of Your Business’, over het werken als zelfstandige. Maandag 20 januari @Markt 5, Lichtenvoorde 19.30 uur inloop 20.00 uur start Georganiseerd en gehost door storyteller Jantien Klein Ikink & marketing communicatie specialist Imke te Selle. “Wat is er nou mooier dan dat mensen het gevoel krijgen ‘ik sta er niet alleen voor’.” Jantien “Ik wil freelancers graag een podium bieden om hun échte ervaringen te vertellen. Niet de kijk-mij-eens-goed-bezig-zijn stories zoals op social media, die raken mensen niet. Het lijkt mij mooi om vanuit die oprechte verhalen met elkaar een netwerk op te bouwen.” Imke In het afgelopen jaar heeft Jantien in Lissabon maandelijks het event True Stories Told Live Lisbon georganiseerd en gehost. Een podium waar mensen waargebeurde verhalen delen (zoals de internationale hit podcast the Moth). Vanaf het eerste event was het een daverend succes met altijd een volle zaal, en nog veel belangrijker, een sterk gevoel van verbinding tijdens en na afloop van het event! Want verhalen verbinden. Daarom vond Jantien het hoog tijd om dit concept naar de Achterhoek te brengen en er thema’s aan te hangen. Want, wie kan het gevoel van ‘ik sta er niet alleen voor’ wel wat meer gebruiken? Juist; FREELANCERS, ZZP’ers, ONDERNEMERS, want als zelfstandige ga je iedere dag weer moedig allerlei uitdagingen tegemoet. Hoe leuk het ook is, het kan best pittig of eenzaam zijn, dus dan is het fijn als je kunt delen hoe het nou werkelijk gaat. Verhalen over je struggles, falen, domme keuzes maken, in de stress schieten, vallen en weer opstaan. Of het nou grappige, verdrietige of inspirerende verhalen zijn. De ‘None Of Your Business’ editie is er om alles te delen waarvan je normaal denkt dat het misschien niemand aangaat. Jouw publiek oordeelt niet. Het fysiek samenbrengen van totaal verschillende mensen met herkenbare verhalen geeft een gevoel van verbondenheid en laat nieuwe initiatieven ontstaan.

UNIEKE KANS

We geven 8 freelancers/zelfstandigen de kans om hun verhaal te delen op het podium. Vooraf coacht Jantien alle deelnemers in storytelling om hun verhaal te optimaliseren en ze meer te leren over public speaking. Een unieke kans om je storytelling skills te verbeteren en direct in een veilige omgeving in de praktijk te brengen! MEEDOEN? Te gek! – Stuur een e-mail naar: jantiensstijl@gmail.com voor opgave – Je krijgt meer details over het vormgeven van je verhaal via de mail – In de maand januari stoomt Jantien je klaar voor het podium (kosten € 75,-) Zit je liever in het publiek? Net zo te gek, want zonder publiek geen event! Iedereen is van harte welkom. Kom en neem je collega-freelancers, familie, vrienden en andere geïnteresseerden mee en laat je inspireren, ontroeren en verrassen.

Tickets komen vanaf januari online!

Ben je geen zelfstandige en had je graag op het podium gewild? Niet getreurd, bij gebleken succes van deze editie volgt er een nieuw thema!

Voor wie zou dit event ook iets zijn?

Hier vindt dit event plaats: