29 Sep

De Vitelco Leather / HooilandRUN

Deel dit event
De Vitelco Leather / HooilandRUN

Vitelco Leather/HooilandRUN door de wijk Het Hooiland in Lichtenvoorde

1,2,5 en 10 km

Datum:
29 september 2019 Dag inschrijving vanaf 09.00 uur

Waar:
Wijkgebouw de Schoppe, Johannes Vermeerstraat 50 7131 SB Lichtenvoorde

Programma:
10.30 uur start 1 km kids
10.45 uur start 2 km kids
11.15 uur start 5 km volwassenen
11.25 uur start 10 km volwassenen

Parcours
Het parcours bestaat voor ongeveer de helft uit halfverharde wandelpaden en voor de andere helft uit verharde ondergrond. Er is een ronde van 1 km uitgezet voor de twee korte afstanden. Daarnaast een ronde van 5 km voor de twee langste afstanden. De 10 km run bestaat uit twee ronden van 5 kilometer.
De Route loopt op en om de Lichtenvoordse wijk ’t Hooiland, over glooiende wandelpaden, 2 klimmetjes (viaduct en vlinderbrug) en fietspaden. Waar nodig zullen verkeersregelaars de veiligheid bewaken.

Omkleed- en douchegelegenheid:
Bij onze sponsor “Fitnesscentrum De Buurman” is er gelegenheid om de kleedkamers en douches te gebruiken. Dit is ca. 200 meter verwijderd van de Schoppe. De straat hiernaartoe zal afgezet worden, om veilig te kunnen lopen.

Inschrijven
Voor inschrijven is mogelijk via de site www.inschrijven.nl/form/2019092950832-nl Daarnaast kun je je inschrijven op de loopdag vanaf 09.00 uur ’s ochtends tot ca. 15 minuten voor aanvang van de desbetreffende afstand.

Inschrijfgeld:
Kinderen € 3,00
Volwassenen € 5,00
Leden van wijkvereniging ’t Hooiland lopen gratis!

Herinneringen/Prijzen
Alle kinderen die meelopen zullen een medaille ontvangen! Daarnaast zijn er bekers voor de snelste drie kinderen op de 1km en 2 km.
Voor de volwassenen zullen per afstand de drie snelste mannen en snelste vrouwen een prijsje ontvangen (beschikbaar gesteld door onze sponsoren)

Drankpost
In de route van 10 kilometer zal een drankpost opgenomen worden bij start/finish. Bij eventueel warm weer zal een extra drankpost opgenomen worden. Als je gefinisht bent staat er een flesje drinken voor je klaar.

www.hethooiland.nl/RUN