26 Oct

Keifestival

Deel dit event
Keifestival

Keifestival staat bekend als het legendarische festival van Gelderland waar onbekend en bekend muzikaal talent van zich laat horen. Op de laatste zaterdag van oktober spelen er op 10 podia 25 bands en DJ’s. Van pop tot rock, van disco tot smartlap en van techno tot metal.

Ook dit jaar biedt het Keifestival weer een zeer diverser programma!
She got balls speelt AC/DC, nirFOOna brengt de garagerock van Nirvana en The Foo Fighters en The Eagles Tribute nemen je mee naar Hotel California en naar Seven Bridges Road. Het programma vliegt werkelijk alle kanten op. Dit jaar is er ook aan de jeugd gedacht..Tegen een special tarief (10 euro per kaartje t/m 23 jaar) kunnen ook zij het Keifestival bezoeken. Bar ’t Doktertje wordt omgetoverd tot de Nachtbunker, waar voor de liefhebbers snoeiharde techno wordt gedraaid.

Vergeet ook onze karaokebar niet te bezoeken, voorheen beter bekend als de concertainer, en kom schaamteloos meeblèren met Celine Dions “My heart will go on”. Daarnaast willen we jullie nog attenderen op Lord Bischop Rocks (USA), Drunken Dolly en de swingende SoularVibe and the Galaxy Horns. Een gigantische lijst met fantastische artiesten staat zaterdag 26 oktober op jullie te wachten!

Markeer deze datum dan ook met een dikke rode stift in je agenda want de 34ste editie van het Keifestival wil je niet missen. We maken er een onmundig feest van bij: Grand Café Markt 5, zaal de Koppelpaarden, café de Kletskop, zaal LEO restaurant, het Keicafé (Huiskamer LEO), café de Kruup, tapperij van Ooijen, café de Zaak, Bar ’t Doktertje en de Karaokebar/concertainer. 20 acts op 10 podia zullen zorgen voor een fantastisch festival.

Meer info op www.keifestival.nl