24 Jul
-
04 Aug

Kidspret bij Kaasboerderij Weenink

Deel dit event
Kidspret bij Kaasboerderij Weenink

Van woensdag 24 t/m zondag 4 augustus kun je komen springen en spelen tijdens Kidspret bij Kaasboerderij Weenink in Lievelde. We staan op een groot grasveld vol met Springkussens.
Er zijn gratis parkeerplaatsen op het eigen terrein. Er is een horeca terras waarbij u zicht kunt houden op de activiteiten.

Koop een ticket online en kies een datum en locatie uit. Dagkaarten zijn aan de deur nog verkrijgbaar mits nog beschikbaar. Je krijgt een e-ticket en neem deze mee naar de kerk. Deze kunnen ook op een mobiel worden gescand, maak de barcode groot op het scherm. Wij scannen de code en je hebt toegang tot de locatie.

Praktische tips:
Schoenen moeten uit op de kussens, ons advies om de kinderen wel sokken aan te laten. Het spelen en springen is op eigen risico.  Meedoen als volwassenen of begeleider is prima maar u moet wel rekening houden met (kleine) kinderen. Kinderen onder de 7 jaar moeten altijd met begeleiding van een volwassenen naar binnen. Er is een horeca deel waar je lekker kunt zitten.

Wat is er allemaal te doen?
Er zijn  springkussens aanwezig die tot de verbeelding zullen spreken. De kinderen kunnen klimmen, klauteren, springen en glijden. Er zijn kussens voor klein en groot aanwezig. Ook nemen we een waterbaan mee om af te koelen bij warm weer. Daarbij is er hier de mogelijkheid om ook te zwemmen, op eigen risico.

Wat is het adres van de locatie?
Eimersweg 3, 7137 HG Lievelde

Kan ik pinnen op de locatie?
Ja, bij de kassa kunt u pinnen. U kunt er tickets kopen en munten wanneer u eten of drinken wilt kopen op de locatie.

Wat zijn de prijzen?

Dagtickets
Dagkassa         Voorverkoop
Kids: € 7,50      € 5,00
Volw: € 2,50     € 2,50

3 dagentickets
Dagkassa         Voorverkoop
Kids: € 12,50    € 10,00
Volw: € 7,50     € 5,00

Onbeperkt (per locatie)
Dagkassa         Voorverkoop
Kids: € 19,50    € 15,00
Volw: € 12,50     € 10,00

Volwassen prijs is inclusief 1 kop thee of koffie per dag.
Let op; online komen er € 2,00 boekingskosten bij maar is het toch altijd voordeliger vooraf te boeken. Dit kan tot de dag van het event.
Kids tot 80 cm lengte gratis toegang.
Een consumptie munt kost € 1,00

Hier vindt dit event plaats: