23 Jun

Hart en Ziel uitvoering

Deel dit event
Hart en Ziel uitvoering

Kleinkoor Vivente brengt op zondag 23 juni in de sfeervolle Johanneskerk in Lichtenvoorde een ‘Hart en Ziel’-uitvoering met als thema ‘Verbinding’ ten gehore.

U bent om 17.00 uur van harte welkom om een uurtje te komen luisteren.

Voordat de zomerperiode aanbreekt en de leden van Kleinkoor Vivente een paar maanden pauze gaan houden, trakteren zij u ter afsluiting van dit seizoen op een mooie ‘Hart en Ziel’-uitvoering. Deze ‘Hart en Ziel’ draagt het thema ‘Verbinding’, waarbij de zang wordt afgewisseld door verhalen of gedichten die bij dit thema passen. Zo worden deze middag onder andere het mooie ‘Laudamus te’ van Karl Jenkins en ‘Good Night’ van Dan Forrest gezongen.
Daarnaast grijpt Vivente terug op smaakvol repertoire uit de oude doos, zoals: ‘The music’s always there’ van John Rutter. De liederen zijn meerstemmig en worden zowel a capella als onder pianobegeleiding gezongen. Het koor staat onder leiding van Annette Weterings. De pianobegeleiding is in handen van Jorrick Simmes.

Kleinkoor Vivente nodigt u van harte uit om een uurtje van haar warme koorklank te genieten en met deze mooie liederen de zomer in te gaan.

Locatie:
Johanneskerk
Rentenierstraat 9, Lichtenvoorde

De toegang is gratis. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.
Voor meer informatie: www.vivente.harreveld.nl