14 Jul

Concert Blaasorkest de Schoapenscheerders

Deel dit event
Concert Blaasorkest de Schoapenscheerders

Op zondag 14 juli a.s. wil  blaasorkest De Schoapenscheerders u weer laten genieten van hun Egerländer muziek. Het terras concert van vorig jaar op 8 juli en ook het borrel concert op 17 febr. jl. eindigden met een haast niet te stuiten roep om meer… zugabe, zugabe, zugabe. De orkest leden zien de roep van het publiek om meer als een aansporing om nog mooiere muziek te maken.  Het concert vindt plaats op het zonnige terrras van Café Hogenkamp, Aaltenseweg 33 in Lichtenvoorde. Aanvang 14.00 uur. Gratis. Een vrije gift in de klomp wordt op prijs gesteld.

Het programma is zoals u van dit orkest gewend bent gezellig relaxt. Een mooi gelegenheid om de vakantie in de juiste stemming in te gaan.

Op 5 juli spelen De Schoapenscheerders  mee met het Zomermarkt concert op de markt in Lichtenvoorde. Zij spelen een aantal eigen nummers en doen verder mee met harmonie St. Caecilia en Schutterij St. Switbertus in een groot orkest. Het belooft een echt muziek spektakel te worden met een veelzijdig repertoire met onder andere populaire hits van Colgplay tot Guus Meeuwis, het wat stevigere werk van De Staat en bekende klassiekers.

Concert op het terras van Café Hogenkamp op 14 juli is om 14:00 uur.

Gratis toegang.

Hier vindt dit event plaats: