30 May

Heel Harreveld on Wheels; autosterrit

Deel dit event

Na een geslaagde debuut wordt er op donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag, opnieuw ‘Heel Harreveld on Wheels’ georganiseerd. In navolging van het aloude festijn, waarbij Harreveld overlopen werd met alles wat op wielen reed. Een traditie die Harreveld groot maakte!

De reacties die de organisatie na afloop van de eerste editie kregen, waren uitermate positief. Daarom kunnen ook dit jaar gezinnen, kameraden, buren, collega’s of wie dan ook deelnemen aan dit evenement. Let wel, naast de bestuurder, heeft men natuurlijk wel iemand nodig voor de navigatie. De autosterrit is bedoeld voor auto’s en/of kleine busjes. Motoren of andere motorvoertuigen worden helaas niet toegelaten.

Ten opzichte van de eerste editie zijn er wat aanpassingen doorgevoerd, maar de belangrijkste ingredi├źnten blijven behouden. De route leidt door de prachtige Achterhoek, grote wegen worden zoveel mogelijk vermeden. Op de routebeschrijving staan aanwijzingen die men zelf langs de route moet gaan zoeken. De gemiddelde snelheid die gereden wordt tijdens de sterrit is 30 km per uur. De afstand van de route is niet al te groot, zodat iedereen binnen 2 uur rijden binnen behoort te zijn.

Aan de autosterrit is een wedstrijdelement verbonden. Het team dat foutloos de juiste tijd rijdt over de route of daar het dichtst bij in de buurt komt, wint een leuke prijs en natuurlijk de Harreveld on Wheels-wisselbeker.

Inschrijven
Inschrijven kan door voor te mailen naar heelharreveld@harreveld.nl (graag voor 20 mei).

Deelnemers kunnen op Hemelvaartsdag vanaf 14.00 uur inschrijven bij start- en finishlocatie caf├ę De Boer, waarna er dan kan worden gestart vanaf 14.30 uur.

Kosten voor deelname: 5 euro per auto.