27 Apr

Koningsdag- en nacht 2019

Deel dit event
Koningsdag- en nacht 2019

De verjaardag van onze koning mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan in Lichtenvoorde!
Zoals vanouds zal het evenement op Koningsnacht weer plaatsvinden in de kroegen en op Koningsdag is er een groots muzikaal spektakel te verwachten op de markt!

Bevestigde namen:
De Heinoos
Achtung (op Koningsnacht)
King Boogie
De Paloma’s
Wipneus & Pim
Pim Pam Pompen

Check: www.facebook.com/koningsdaglichtenvoorde/

Van 9 – 13 uur de gezellige kinderrommelmarkt achter de Antoniushove en in de middag de sportverkiezing Oost Gelre. Om 14:00 uur begint het programma op de Markt.

Dit jaar wordt er in Bar ’t Doktertje een echte escaperoom gebouwd. Kun jij Koning Willem Alexander helpen? Zijn vlag is gestolen! Zijn bewakers hebben hulp nodig om de vlag weer te vinden! Ben jij tussen de 8 en 17 jaar en strijdlustig genoeg om de vlag te vinden? Kom dan langs! Kom je er nou echt niet uit dan mogen je ouders je helpen maar eerst zelf proberen is natuurlijk het beste! Na afloop is er voor een ieder een prijsje!

Daarnaast staan er door het hele dorp weer springkussens, een voetbal kooi, goochelaar en kun jij voor het eerst dit jaar Oranje slijm maken! Hoe te gek is dat? Wij denken ook aan de kleinsten, zodat de oudsten zorgeloos kunnen genieten van Koningsdag en nacht Lichtenvoorde 2019!