14 Feb

Partoli speelt: Een paar tinten vrolijker graag

Deel dit event
Partoli speelt: Een paar tinten vrolijker graag

Toneelvereniging Partoli speelt bij Herberg Erve Kots op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 februari ‘Een paar tinten vrolijker graag’, een klucht in drie bedrijven door Piet Kuyper. De regie is in handen van Henriëtte Klein Gunnewiek.

Modehuis Sylvia zit in financieel zwaar weer, de bodem van de kas is zichtbaar. Toch heeft de eigenaresse er alle vertrouwen in dat het tij zal keren. De voorbereidingen voor een grote modeshow zijn in volle gang, de schilders zijn al weken aan het werk, alles moet er piekfijn uitzien, kosten nog moeite worden gespaard om de presentatie van de nieuwe collectie tot een daverend succes te maken. Maar het geld….tja daar schort het aan Hoewel de schilders en het personeel zich daar zorgen over maken is de bazin, die wel heel veel noten op de zang heeft, er stellig van overtuigd dat, als de nieuwe collectie verkocht is, het geld met bakken binnenkomt en dat de diverse rekeningen voldaan kunnen worden.

Maar omdat zo’n beetje alle leveranciers zoals de bloemist, de fotograaf, de cateraar en de modellen geen voorschot ontvangen haakt de één na de ander af. De kans dat de modeshow niet doorgaat, met alle gevolgen van dien, wordt hoe langer hoe groter. In de hectische voorbereidingsperiode spelen in de modezaak ook nog eens enkele privéperikelen met betrekking tot de schilders en hun partners en ook het personeel drijft de eigenaresse soms tot wanhoop.

Partoli wil niet al teveel verklappen maar dat het een gezellige chaos wordt, staat buiten kijf. De dolkomische situaties stapelen zich in hoog tempo op. En….of de modeshow uiteindelijk nog gered wordt? Komt u het 14, 15 of 16 februari zelf maar bekijken.

Voorverkoop: € 8,00. Aan de zaal € 10,00.

Voorverkoopadressen: Herberg Erve Kots Lievelde, Café de Barbier Lievelde, Albert Heijn Kruip Lichtenvoorde.

Hier vindt dit event plaats: