16 Jun

Survivalrun Harreveld

Deel dit event
Survivalrun Harreveld

Stichting survival Harreveld (SSH) is een vereniging die zich richt op  het beoefenen van de survivalrun sport. Survivalrun is een veelzijdige buitensport, die hardlopen combineert met hindernissen. Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Want naast het lopen en de hindernissen speelt ook de ‘strijd tegen de elementen’ een belangrijke rol. Water, wind en temperatuur kosten extra kracht tijdens een survivalrun. En survivalrun gaat altijd door: zomer en winter!

Tijdens een survivalrun leg je een grotendeels onverhard parcours hardlopend af. Paden, sloten, bossen, weilanden en af en toe een stukje asfalt. Onderweg neem je natuurlijke en opgebouwde hindernissen. Natuurlijke hindernissen zijn bijvoorbeeld duikers, omgevallen bomen en water. De opgebouwde hindernissen kunnen balken, netten, touwen, pakladders en allerlei combinaties ervan zijn. Ook boogschieten, houthakken en kajakken kun je tegenkomen tijdens een survivalrun. Naast een veelzijdige trainingslocatie organiseren wij ook eens per jaar de Survivalrun van Harreveld.

Publieksroute
Op de plattegrond van het parcours is een fietsroute uitgezet. Wij kunnen u het volgen van de run per fiets van harte aanbevelen. Met de fiets komt u het snelst in de nabijheid van de hindernissen. Bovendien kunt u vanaf deze route de deelnemers goed volgen.
De plattegrond van het parcours met fietsroute is te downloaden via www.survivalharreveld.nl. Fietsroutes zijn ook verkrijgbaar bij de infostand op het start-/finishterrein.

Parkeerterrein
In de weide achter sportpark ’t Hach; in de weide tegenover de Twenteroute / N18, is voldoende mogelijkheid tot parkeren. De parkeerplaatsen zijn duidelijk aangegeven vanaf elke toegangsweg naar Harreveld.

Foto’s Simon Sports Photography