24 Aug

Tractor Sterrit & Trekkerbal

Deel dit event
Tractor Sterrit & Trekkerbal

TRACTOR STERRIT 2019
Zaterdag 24 augustus 2019 wordt de zevende editie van de Tractor Sterrit verreden. Alle soorten en maten tractoren zullen aan de start verschijnen, met vorig jaar ruim 200 deelnemende tractoren een waar spektakel om mee te maken. Van oldtimers van bijna 100 jaar oud tot de nieuwste tractoren die vers van de fabrieksband afrollen. Onder het genot van een bak koffie en krentenwegge wordt iedereen om 12.00 uur welkom geheten bij Lensink Constructie – Machines in Lievelde, om daarna van start te gaan. Het belooft weer een mooie tocht door de Achterhoek te worden met brute verrassingen!
Inschrijven 
Inschrijven voor de sterrit kan tot 16 augustus via www.tstl.nl (of tot het maximum van 250 tractoren). Kosten voor deelname bedragen € 10,- per persoon.
Kinderweide
Ook aan de kinderen en overige geïnteresseerden zonder tractor is gedacht. Het terrein van Lensink is overdag gratis toegankelijk voor een hapje en een drankje. Om 15.00 uur start het programma in de speciaal ingerichte Kinderweide, terwijl papa en mama nog een biertje bestellen.
TREKKERBAL 2019
Wanneer alle rook van de Tractor Sterrit is opgetrokken zal op zaterdag 24 augustus 2019 om 19.00 uur het Trekkerbal losbarsten. Een unieke combinatie van brullende gitaren, dance, Achterhoekse gezelligheid, bier en tractoren. De hal van Lensink Constructie – Machines wordt omgetoverd tot bruisend festivalterrein. Aan alles is gedacht om er een brute ervaring van te maken.
Line-up
• The Dudes of Hengel
• Duckweed
• Boh Foi Toch
• DJ Powershift
Entree
Vanaf 19.00 uur is de entree € 8,- per persoon (voor 19.00 uur binnen, dan is de entree gratis).
Meer informatie: www.tstl.nl