21 Apr

Paaspop Zieuwent

Deel dit event
Paaspop Zieuwent

Op zaterdag 20 april openen Suzan en Freek het festival. Natuurlijk in de Achterhoek al een hele tijd bekend, en inmiddels veroveren ze heel Nederland: uitverkochte theatertours, een zomer vol festivals en natuurlijk het succes van hun eigen nummer ‘Als Het Avond Is’. Reden voor PaasPop om ze ook dit jaar weer uit te nodigen zodat alle fans van het eerste uur lekker op de fiets kunnen komen.

Op diezelfde avond zullen de Vipers (Queen-tribute band) het stokje overnemen en komt Freddie Mercury weer even tot leven in Zieuwent. In 2002 begon deze band door Europa te touren en ruim 1000 optredens later behoren ze tot de top Queen-tributebands van Europa. Frontman Giuseppe heeft in The Voice van Italië bewezen dat zijn stem het evenbeeld van Freddie Mercury is. Benieuwd? Bekijk zijn auditie hieronder! Met een set vol tophits wordt het een feest der herkenning!

Afsluiting zondagavond: Jay Reeve
Met zijn passie voor creatie is Julien Raasing, beter bekend als Jay Reeve, op weg naar de top in de hardstylewereld. Nadat hij in 2015 de sprong had durven maken en zijn eerste releases op X-BONE uitbracht, ging Jay Reeve door met fenomenale releases als ‘One Destiny’, ‘Homecoming’ met Noiseshock, ‘Voice Of Silence’ en ‘Remote’.
Zijn meest recente release, namelijk de # 1 hit “The Blackbird”, heeft een enorme impact op de Hardstyle scene en ook zijn carrière. Dit feelgood nummer zal direct voor herkenning zorgen!
Na optredens op de grote hardstylefestivals als Defqon. 1, Intents Festival, Rebirth en Beat the Bridge is het tijd om Jay Reeve naar ‘huis’ te brengen. Gewoon om de hoek, aan de Rouwhorsterdijk op PaasPop Zieuwent kun je komen springen, beuken en vlammen op PaasPop Zieuwent 2019 knallend af te sluiten.

Zaterdag: € 10 vvk / € 15 aan de deur
Zondag: € 5 vvk / € 5 aan de deur
Op zondag is de entree voor kinderen tot 14 jaar tijdens de Kinderdoemiddag gratis.