04 Nov

Kunst zonder beperking; Expositie KVT 30 jaar!

Deel dit event
Kunst zonder beperking; Expositie KVT 30 jaar!

De vereniging KVT (Kreatief in Vrije Tijd) bestaat dit jaar 30 jaar!

Dit is de reden om i.s.m. Galerie Lodiek deze tentoonstelling te organiseren.
De vereniging telt nu tussen de 80 en 90 enthousiaste leden en er zijn wekelijks 7 bijeenkomsten: 3 dagdelen waarin gewerkt wordt met klei en 4 dagdelen waarin er getekend en geschilderd wordt. We willen graag laten zien wat er zoal gemaakt wordt door onze leden. Zowel beginners als gevorderden krijgen een plek op deze tentoonstelling. Het wordt heel divers want een ieder werkt met eigen gekozen materiaal en eigen onderwerp. Er zijn zelfs leden bij van het eerste uur, maar ook leden die pas een jaar lid zijn. Door de diversiteit zal het een kleurrijk en inspirerend geheel worden. Tevens worden er op de zondagmiddagen tijdens de openingstijden wat extra activiteiten georganiseerd om het geheel een wat feestelijk tintje te geven. Op zondag 4 november zullen er leden aan het werk zijn in het lokaal in Den Diek, waar we al die jaren samenkomen, dus u kunt komen kijken naar hoe het werk tot stand komt en vragen stellen aan de mensen die bezig zijn.

Op zondag 11 november wordt de kleigroep onder de aandacht gebracht. U kunt kennis maken met het materiaal en bij mooi weer wordt er buiten raku gestookt.

Op zondag 18 november kunt u kennismaken met de teken- en schildersgroep en een eenvoudige techniek uitproberen.

Op zondag 25 november is er een handmade markt georganiseerd met werk van leden van de KVT, maar ook met mensen van buiten de vereniging.
Tijd: 12.00 – 16.00 uur.

U bent van harte welkom!!

Hier vindt dit event plaats: