11 Oct

Hella’s verhalenhuis

Deel dit event
Hella’s verhalenhuis

Hella van der Wijst, bekend van tv, komt op donderdag 11 oktober om 20.00 uur in de Johanneshof Lichtenvoorde met Hella’s Verhalenhuis. Wie ben jij? Het is de mooiste vraag om te stellen en de moeilijkste om te beantwoorden. En toch is die vraag de leidraad tijdens deze bijzondere avond.

Op een leuke, interactieve wijze nodigt Hella van der Wijst de bezoeker uit om een stuk van diens levensverhaal te delen. Maar ze zal ook veel vertellen over haar eigen ontmoetingen, zoals ze die tien jaar lang had in onder andere KRO’s De Wandeling. Vandaag de dag verzamelt Hella nog altijd verhalen als presentator van Geloof en een Hoop Liefde, Ik Mis Je en De Nieuwe Dag en als columnist bij Plus Magazine.

Verhalen maken de mens. Ieder mens heeft een verhaal te vertellen dat anderen kan inspireren, helpen, wijzer maken. Dit wordt dus geen avond waarin Hella alleen aan het woord is. Zij vindt het een uitdaging om deze avond samen met de bezoekers te maken tot een bijzondere, intieme avond om het later nog eens over te hebben. Hella nodigt wie wil uit om een voorwerp waar een bijzonder verhaal aan vast zit, mee te nemen naar de lezing.

De toegang deze avond is gratis, een vrije gift is welkom.

Locatie: Johanneshof