23 Sep

Hobbybeurs

Deel dit event
Hobbybeurs

Na een prachtige warme zomer en hopelijk net zo’n mooie herfst is het weer tijd voor hobbyen en hobbybeurzen.

Op zondag 23 september 2018 wordt er voor de negen en twintigste keer een grote hobby en kaartenbeurs gehouden in de zaal van Herberg
“ Erve Kots” Eimersweg 4 te Lievelde. In de mooie sfeervolle zaal zullen hobbyisten uit de Achterhoek, u hun hobby tentoon stellen en demonstreren.

We zijn heel blij dat een aantal nieuwe hobbyisten zich heeft aangemeld zoals Diamond painting, de populairste hobby van 2018, speenkoorden kunnen ter plekke worden voorzien van de naam, snuffelmatten voor de hond, tassen gehaakt van plastic tassen, “knooidoekjes” met mooi geborduurde slabbetjes en handdoeken. Sieraden, warmtezakken, grols breiwerk, kaarten, groendecoratie, handdoek cadeautjes, tekstborden, speksteen, decoratie voor binnen en buiten, hobbymateriaal en vele anderen.

Kaarten, kaarten en nog eens kaarten. Kaarten voor elke gelegenheid, in alle kleuren en maten en technieken. Het walhalla voor de kaarten liefhebber bij Erve Kots.

Kom dan op zondag 23 september 2018 naar de hobby en kaartenbeurs voor hobby ideeën, leuke cadeautjes, de nieuwste kerstkaarten, materiaal of gewoon voor de gezelligheid.

De beurs is geopend van 10.00 tot 16.30 uur.
De entree bedraagt € 2,50 kinderen tot 12 jaar gratis.
Voor informatie kijk op www.hobbybeurs.com

Hier vindt dit event plaats: