30 Sep

HooilandRun

Deel dit event
HooilandRun

Het uitdagende parcours bestaat voor ongeveer de helft uit halfverharde wandelpaden en voor de andere helft uit verharde ondergrond. Er is een ronde van 1 km uitgezet voor de twee korte afstanden. Daarnaast een ronde van 5 km voor de twee langste afstanden. De 10 km run bestaat uit twee ronden van 5 kilometer. De route loopt op en om de Lichtenvoordse wijk ’t Hooiland, over glooiende wandelpaden, 2 klimmetjes (viaduct en vlinderbrug) en fietspaden. Waar nodig zullen verkeersregelaars de veiligheid bewaken.

Datum: 30 september 2018

Waar: Wijkgebouw de Schoppe, Johannes Vermeerstraat 50 te Lichtenvoorde

Programma:
1 km (t/m 10 jaar) 10.30 uur
2 km (t/m 14 jaar) 10.45 uur (aansluitend prijsuitreiking 1 & 2 km, hierbij zijn er zowel ereprijzen voor de jongens als de meisjes)
5 km volwassenen 11.15 uur
10 km volwassenen 11.25 uur (aansluitend prijsuitreiking volwassenen)

Spreker: Dirk-Jan Vreman

Parcoursrecord:
1 kilometer: Mats Pouwels 3:40
2 kilometer: Mick Peppelinkhausen 8:02
5 Kilometer vrouwen: Lisa te Molder 19:03
5 kilometer mannen: Thomas Konings 17:09
10 kilometer vrouwen: Cindy Brusse 43:06
10 kilometer mannen: Freddy Dekker 35:37

Inschrijven
Je kunt je binnenkort inschrijven! Inschrijven op de dag van de HooilandRUN is natuurlijk ook mogelijk, tot 20 minuten voor aanvang van de betreffende afstand.

Inschrijfgeld:
1 en 2 kilometer € 3,00
5 en 10 kilometer € 5,00
Leden van wijkvereniging ’t Hooiland lopen gratis mee!

Douchegelegenheid:
Er is gelegenheid tot omkleden en douchen bij onze sponsor, Fitnesscentrum “de Buurman”. Zij bevinden zich op ca. 100 mtr. van start/finish.

Parkeren:
Er is gelegenheid van parkeren op de aangrenzende industrieterreinen De Kamp en Lindebrook, Ook de parkeerplaats van Albert Heijn is op loopafstand. Parkeren in de wijk is ook mogelijk, maar mogelijkheden zijn beperkt.

Looptijdenregistratie:
Wij maken gebruik van een professioneel tijdregistratiesysteem! De tags hiervoor ontvang je bij aanvang (uiterlijk 20 minuten voor aanvang van de afstand) en dienen naderhand weer ingeleverd te worden. De looptijden zullen zo spoedig mogelijk na de wedstrijd gepubliceerd worden bij de Schoppe en worden tevens vermeld op deze website.

Herinneringen/Prijzen:
Alle lopers zullen een medaille ontvangen! Daarnaast zijn er bekers voor de snelste drie kinderen op de 1 km en 2 km.
Voor de volwassenen zullen per afstand de drie snelste mannen en snelste vrouwen een prijsje ontvangen (beschikbaar gesteld door onze sponsoren)

Drankpost:
In de route van 10 kilometer zal een drankpost opgenomen worden halverwege bij start/finish. Bij eventueel warm weer zal een extra drankpost opgenomen worden. Als je gefinisht bent staat er een flesje drinken met fruit voor je klaar.

Meer informatie op www.hethooiland.nl/run

 

Foto: website hethooiland.nl/run