27 Apr

Koningsdag Lichtenvoorde

Deel dit event
Koningsdag Lichtenvoorde

Natuurlijk is onze koning Willem Alexander jarig op 27 april, maar er zijn nog meer redenen voor een goed feestje. Wij vieren dit jaar de 16e editie van Koningsdag Lichtenvoorde! Natuurlijk vieren we dit feest met jullie in het centrum van Lichtenvoorde dus kom gezellig langs met je opa, oma, oom, tante, neefjes en nichtjes in het gezelligste dorp van de Achterhoek. Koningsdag Lichtenvoorde is een evenement voor jong en oud, kortom voor ieder wat wils!

Tijdens de Koningsdag kunnen jullie onder andere kijken naar de Memphis Maniacs, Boh Foi Toch, SatisFexy en DJ Newhouse op de markt. Uiteraard speelt er tijdens de koningsnacht in elke kroeg een band. Daar zit gegarandeerd iets tussen waar je helemaal op los kunt gaan. Tijdens Koningsdag is er ook voor de kinderen genoeg te beleven in het centrum van Lichtenvoorde.

We starten zoals vanouds met een rommelmarkt in de tuin van Antoniushove. Aansluitend de sportverkiezing met hierin de winnaars van
‘’De beste sportploeg, sportvrijwilliger en sporttalent van Oost Gelre’’.

Koningsnacht vindt plaats op 26 april vanaf 20:00 uur. Koningsdag vindt plaats op 27 april vanaf 10:00 uur. Dit alles is in het centrum van Lichtenvoorde, en natuurlijk zoals jullie van ons gewend zijn, helemaal gratis!

Programma is compleet! Ga snel naar: www.koningsdaglichtenvoorde.nl