26 Mar

Masterclass creatief schrijven

Deel dit event
Masterclass creatief schrijven

Ben je pas je eigen bedrijf gestart en heb je nu teksten voor je website nodig? Of wil je eindelijk eens écht aan de slag met die teksten op je website en social media? Te gek! En slim. Want goede teksten zijn van cruciaal belang. Wie gaat er immers je product of dienst afnemen als je niet duidelijk communiceert wat je te bieden hebt?

Ik leer je in één avond:

Effectief je doelgroep aanspreken
Schrijven wat je werkelijk bedoelt
Tot de kern van de boodschap komen
Opvallen tussen al het aanbod
Nieuwe klanten aanspreken
Mensen triggeren met je verhaal
Je product of dienst te verkopen

EXCLUSIEF!
Wees er op tijd bij want er is beperkt plek gezien ik ben maar tijdelijk in Nederland.

Geef je op via: jantiensstijl@gmail.com

Je investering: 90,- euro
(Die je zo terug verdient, omdat je na de masterclass je doelgroep makkelijker aanspreekt)

TIP! Na de Masterclass is het ook mogelijk om feedback momenten in te plannen en zo samen naar jouw ideale product toe te werken.

P.S. Ken je mensen voor wie deze Masterclass ook waardevol kan zijn?

Dit vinden eerdere deelnemers van de Masterclass.

In januari heb ik de Workshop Creatief Schrijven van Jantien gevolgd. Wat een leuke en inspirerende avond! Jantien heeft een eigen kijk op schrijven en weet dit op een goede manier over te brengen. We hebben we vooral geleerd om te schrijven vanuit jezelf. Daarnaast had Jantien veel leuke tips om anders met teksten om te gaan, leuke manieren om een andere invalshoek te kiezen. Concrete tips, waar je direct mee aan de slag kan. Een aanrader!
Jeske Stevens

Een aanrader!
Ben je beginnend schrijver of blogger en/of wil je graag een zelfverzekerde creatieve schrijver worden? Aarzel dan niet en schijf je in voor een workshop Creatief Schrijven. De manier waarop Jantien tips en trucks met de cursisten deelt, is openhartig, laagdrempelig, goed onderbouwd met voorbeelden en het werkt bovendien erg motiverend om zelf aan de slag te gaan. Haar visie over tekstschrijven en haar prikkelende inspiratie werken aanstekelijk. Ik ben enthousiast.
Annegrit Schuurmans

Wat een sprankelende pure en bevlogen schrijfster is Jantien. En die bevlogenheid kan ze ook nog overbrengen op een breed publiek. Genoten van de workshop vol verrassende elementen zoals rode draken, groene kool en roze pennen…. nieuwsgierig? Ik kan je de workshop van harte aanbevelen. Daar krijg je gegarandeerd geen spijt van.
Annemieke ter Avest

Een echte aanrader, de workshop creatief schrijven van Jantien. Op een prettige en ongedwongen manier leer je anders te schrijven maar wel vanuit jezelf.
Marianne Boschker – Boom