31 Mar

Paaspop-Zieuwent

Deel dit event
Paaspop-Zieuwent

Zaterdagavond wordt het PaaspopTheater gevuld met 3 cabaratiers in de daarvoor omgetoverde Kroegtent. In het Paaspop Theater zullen Fabian Fransiscus, Patrick Meijer en Tom Montfrooy het podium betreden om de bezoekers van Paaspop te vermaken. Deze drie heren zijn geen onbekenden in de cabaretwereld en hebben internationale podiumervaring en al enkele awards op hun naam staan. Iedere cabaretier zal een aparte show verzorgen waarin humor centraal staat, maar ook maatschappelijke thema’s worden aan de kaak gesteld. Het publiek wordt aan de hand genomen en meegezogen in de shows. De presentatie van deze avond is handen van de dames van PEERtoftheater.
Op zondagavond staat het Paasvuur als vanouds centraal.  De avond begint met een kindervoorstelling, vervolgens is het buiten genieten van een drankje, na het ontsteken van het Paasvuur. In de PaasPopPub zullen de nodige herkenbare klanken weerklinken,  zie je swingende heupen en hoor je prachtige meezingers. In de grote tent kun je niet stil blijven staan en je valt van de ene in de andere verbazing. Aanvang van de cabaretavond is om 21:00 uur, vanaf 21:30 start het programma. Na afloop van de cabaretavond is er de mogelijkheid om gezellig te borrelen in de Spiegeltent. Deze is vanaf 22.15 uur open voor iedereen die zin heeft in een feestje onder begeleiding van de Superpianoshow.
Zondag staat Paasvuur centraal. Daarnaast treden Premium en Mart Hillen op.
En maandag? Dat is de middag waar het maar om 1 ding draait: Feest! Kom samen met je vrienden, familie, buren, sportteam naar Zieuwent. Een middag waarbij het hossen, hakken, schuifelen, raven en lol trappen bovenaan staat onder leiding van The Euros. Het enige wat jij hoeft te doen? Feest vieren zoals ze dat bij onze oosterburen ook doen: bier drinken en hossen!

Locatie:
Feesttent
Rouwhorsterdijk 19
7136 KS Zieuwent

Meer informatie : www.paaspop-zieuwent.nl