Logo lichtenvoorde

Agenda Lichtenvoorde

25-7-2014-Zwarte Cross

25-7-2014 - Zwarte Cross

Het is juli en dus traditiegetrouw weer hoog tijd voor hét festival onder de festivals: de Zwarte Cross

Wat ooit begon als crosswedstrijdje in de Halse weilanden is uitgegroeid tot misschien wel het grootste muziekfestival van Nederland. Het is hier weer een weekend lang spektakel in de Lichtenvoordse Schans!

Vandaag dag één van 3 dagen cross, muziek, stunts en theater. Je kunt genieten van 20 muziek- en theaterpodia en diverse themaweides met een zeer gevarieerde programmering: Van metal tot disco en van rock tot reggae! En last but not least: diverse internationale stuntmannen zullen je in opperste staat van vervoering brengen met duizelingwekkende stunts.

Muziek is niet het enige waarvan je met je drankje in de Zomerse zon kan genieten. Er is ook dit jaar weer theater en natuurlijk het hoogtepunt; de jaarlijkse motorcross. In verschillende klassen racen amateurs tegen elkaar, maar het allerleukste zijn natuurlijk de humorklasses. Deelnemers werken een jaar lang aan de meest creatieve voertuigen. Brandweerauto’s, shovels, rollators; niets is te gek.

De achttiende editie van het Zwarte Cross Festival wordt gehouden van vrijdag 25 juli tot en met zondag 27 juli 2014 op het bosrijke festivalterrein De Schans. Programma-info: klik hier of download de Zwarte Cross app!

 Start: 11:00 tot 00:00
Meer weten? http://www.zwartecross.nl
Vind sfeervolle cafés, uitstekende restaurants en een uitgebreide evenementenagenda in Lichtenvoorde.

Hotspots

Agenda evenementen
Cafés
Restaurants & cafetaria’s
Route en parkeren
Sport
Toerisme en vrije tijd
Winkels en bedrijven
Zorg en welzijn

advertenties:


Check onze agenda!

Lichtenvoorde heeft in 2014 weer héél veel leuke, sportieve evenementen en fantastische aanbiedingen. Check dus met regelmaat de agenda op deze website, ons Facebook en Twitteraccount, maar zeker ook onze handige app voor Iphone & Android.

Hotspots!

Het winkelaanbod in Lichtenvoorde is veelzijdig. Er zijn naast bekende, populaire winkelketens veel unieke shops die je echt bezocht moet hebben. Ben je 'in' voor leuke aanbiedingen van onze Lichtenvoordse ondernemers? Check dan regelmatig de app van Lichtenvoorde.nl voor nieuwe acties.

Gemeente Oost Gelre

De gemeente Oost Gelre is een groene, jonge en dynamische gemeente. Het ligt centraal en goed ontsloten in het oostelijke deel van de Achterhoek (Gelderland) en heeft ruim 30.000 inwoners. Het is goed wonen, werken en recreëren in Oost Gelre, voornamelijk in het gezellige Lichtenvoorde

Gratis Wi-Fi en eigen App!

Lichtenvoorde heeft een eigen gratis app voor smartphones. De app werd ontwikkeld in opdracht van Promotie Lichtenvoorde door het Lichtenvoordse bedrijf Ixpression Internettoepassingen. Dit bedrijf verzorgde ook de gratis Wi-Fi in het centrum van Lichtenvoorde. Download hem voor Iphone of Android