Logo lichtenvoorde

Agenda Lichtenvoorde

24-4-2014-Senioren Lichtenvoorde in beweging tijdens sportweek

24-4-2014 - Senioren Lichtenvoorde in beweging tijdens sportweek

Stilzitten is geen optie voor senioren uit Lichtenvoorde tijdens de Nationale Sportweek (19-26 april). Op donderdag 24 april van 10.00 tot 14.30 uur staan bewegen en gezondheid centraal in de beweegtuin bij woonzorgcentrum Antoniushove van Careaz.

Gezamenlijke beweegactiviteiten en een gratis fittest vormen de basis voor de sportieve dag. Van 10.15 tot 10.45 uur en van 11.00 tot 11.30 uur kunnen 65-plussers kosteloos deelnemen aan activiteiten in de beweegtuin van Careaz Antoniushove onder leiding van een professional. Buiten deze tijden is vrijblijvend kennis te maken met de beweegtuin. De toestellen zijn, net als de rest van het jaar, vrij te gebruiken. Tijdens de bijeenkomsten staat ook elkaar ontmoeten centraal. Dit past geheel binnen het thema van de Nationale Sportweek: Ik neem je mee!

Geïnteresseerde senioren kunnen zich op bovengenoemde tijden melden in de beweegtuin. Opgeven is dus niet nodig.

 Start: 10:00 tot 14:30
Meer weten? www.careaz.nl/page/1608/samen-buiten-bewegen.html
24-4-2014-Eet/filmarrangement Het Doek & Markt5 -La Grande Bellezza-

24-4-2014 - Eet/filmarrangement Het Doek & Markt5 -La Grande Bellezza-

In samenwerking met filmhuis Het Doek organiseert Grand Café Markt5 een compleet avondje uit voor slechts €27,50. Een gezellige avond dus met familie of vrienden, maar bovendien ook een ideaal bedrijfsuitje.

De avond begint rond 18.30 uur bij Grandcafé Markt 5 met een welkomstdrankje en een heerlijk 2-gangenkeuzemenu en wordt voortgezet bij Het Doek. Hier staan een kopje koffie/thee voor je klaar en kun je vanaf 20.30 uur gaan genieten van een mooie film!

Op donderdag 24 en vrijdag 25 april draait: La Grande Bellezza

La Grande Bellezza is een cinematografische ode aan Fellinis La Dolce Vita en de stad Rome, Oscarwinnend voor beste buitenlandse film. Jep Gambardella (Toni Servillo) is een succesvol journalist die ooit een roman schreef welke hem een literaire prijs en de reputatie van gefrustreerd schrijver opleverde. Nog altijd maakt hij deel uit van het mondaine leven in de stad Rome. Hij is er elke avond, op elk feestje, zijn scherpe geest wordt bejubeld en zijn gezelschap wordt opgezocht. Hij denkt echter met verbittering terug aan zijn gepassioneerde jeugdliefde en besluit na zijn 65e verjaardag het schrijven weer op te pakken en op zoek te gaan naar de eigenlijke zin en schoonheid van het leven.

Drama/komedie, 142 min. Italie (2013).

Graag vooraf reserveren via zowel Markt5 (info@markt5.nl of tel 0544-374444) als Filmhuis Het Doek (inschrijfformulier op www.hetdoek.nl) Wil je gebruik maken van het Eet/Film-arrangement voor een personeelsavond, vrijgezellenavond of ander evenement en heb je speciale wensen? Neem dan contact op met de medewerkers van Markt5 zodat jullie samen een passende avond kunnen organiseren.Start: 18:30 tot 00:00
Meer weten? http://www.markt5.nl
24-4-2014-Open Coffee 9-11 Markt5

24-4-2014 - Open Coffee 9-11 Markt5

Markt5 heet ondernemers op elke laatste donderdag van de maand extra welkom!

Tussen 09.00 en 11.00 uur is er onder het genot van een kop koffie/thee gelegenheid om in een informele setting met elkaar kennis te maken en bij te praten.Start: 9:00 tot 11:00
Meer weten? http://www.markt5.nl
Vind sfeervolle cafés, uitstekende restaurants en een uitgebreide evenementenagenda in Lichtenvoorde.

Hotspots

Agenda evenementen
Cafés
Restaurants & cafetaria’s
Route en parkeren
Sport
Toerisme en vrije tijd
Winkels en bedrijven
Zorg en welzijn

advertenties:


Check onze agenda!

Lichtenvoorde heeft in 2014 weer héél veel leuke, sportieve evenementen en fantastische aanbiedingen. Check dus met regelmaat de agenda op deze website, ons Facebook en Twitteraccount, maar zeker ook onze handige app voor Iphone & Android.

Hotspots!

Het winkelaanbod in Lichtenvoorde is veelzijdig. Er zijn naast bekende, populaire winkelketens veel unieke shops die je echt bezocht moet hebben. Ben je 'in' voor leuke aanbiedingen van onze Lichtenvoordse ondernemers? Check dan regelmatig de app van Lichtenvoorde.nl voor nieuwe acties.

Gemeente Oost Gelre

De gemeente Oost Gelre is een groene, jonge en dynamische gemeente. Het ligt centraal en goed ontsloten in het oostelijke deel van de Achterhoek (Gelderland) en heeft ruim 30.000 inwoners. Het is goed wonen, werken en recreëren in Oost Gelre, voornamelijk in het gezellige Lichtenvoorde

Gratis Wi-Fi en eigen App!

Lichtenvoorde heeft een eigen gratis app voor smartphones. De app werd ontwikkeld in opdracht van Promotie Lichtenvoorde door het Lichtenvoordse bedrijf Ixpression Internettoepassingen. Dit bedrijf verzorgde ook de gratis Wi-Fi in het centrum van Lichtenvoorde. Download hem voor Iphone of Android