Logo lichtenvoorde

Agenda Lichtenvoorde

30-8-2014-Ruilmiddag corsoplaatjes AH Kruip

30-8-2014 - Ruilmiddag corsoplaatjes AH Kruip

Ontbreken er nog corsoplaatjes in je verzamelalbum van het Bloemencorso Lichtenvoorde? Heb je ondertussen al wel een hele stapel dubbele plaatjes liggen? Kom dan op zaterdag 30 augustus tussen 14.00 en 17.00 uur naar AH Kruip aan de Varkensmarkt in Lichtenvoorde en maak je album compleet!

 Start: 14:00 tot 17:00
Meer weten? http://www.bloemencorso.com
30-8-2014-Beachparty bij Café Walk Inn

30-8-2014 - Beachparty bij Café Walk Inn

Aloha! Alweer de derde zaterdagavond op rij een toffe beachparty bij Café Walk Inn. Vanavond vanaf 22.00 uur zandhappen op het terras en binnen in het café. Zin in een cocktailtje en in vakantiestemming? Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

 Start: 22:00 tot 00:00
Meer weten? http://www.facebook.com/cafewalkinn
Vind sfeervolle cafés, uitstekende restaurants en een uitgebreide evenementenagenda in Lichtenvoorde.

Hotspots

Agenda evenementen
Cafés
Restaurants & cafetaria’s
Route en parkeren
Sport
Toerisme en vrije tijd
Winkels en bedrijven
Zorg en welzijn

advertenties:


Check onze agenda!

Lichtenvoorde heeft in 2014 weer héél veel leuke, sportieve evenementen en fantastische aanbiedingen. Check dus met regelmaat de agenda op deze website, ons Facebook en Twitteraccount, maar zeker ook onze handige app voor Iphone & Android.

Hotspots!

Het winkelaanbod in Lichtenvoorde is veelzijdig. Er zijn naast bekende, populaire winkelketens veel unieke shops die je echt bezocht moet hebben. Ben je 'in' voor leuke aanbiedingen van onze Lichtenvoordse ondernemers? Check dan regelmatig de app van Lichtenvoorde.nl voor nieuwe acties.

Gemeente Oost Gelre

De gemeente Oost Gelre is een groene, jonge en dynamische gemeente. Het ligt centraal en goed ontsloten in het oostelijke deel van de Achterhoek (Gelderland) en heeft ruim 30.000 inwoners. Het is goed wonen, werken en recreëren in Oost Gelre, voornamelijk in het gezellige Lichtenvoorde

Gratis Wi-Fi en eigen App!

Lichtenvoorde heeft een eigen gratis app voor smartphones. De app werd ontwikkeld in opdracht van Promotie Lichtenvoorde door het Lichtenvoordse bedrijf Ixpression Internettoepassingen. Dit bedrijf verzorgde ook de gratis Wi-Fi in het centrum van Lichtenvoorde. Download hem voor Iphone of Android